nieuwtjes van de rattery, de ratjes, de rittens en het reilen en zeilen hier....

woensdag 17 september 2008

rittens, rittens, rittens....

* Raisa en Click hebben beiden een nestje. Raisa heeft 11 kleintjes, Click heeft er 15!

* De dekking van Apple blijkt niet gelukt....ze is opnieuw samen gezet met een mannetje. Moos....
Hij woont net als Apple bij Angelique. De website zal binnenkort verfraaid worden met een foto van Moos.
*26 oktober is de rattendag in Haarlem! Er zullen veel leuke dingen te doen zijn, ratten te zien zijn en er zullen wat vrienden/fokkers uit Frankrijk op de rattendag zijn mét rittens! Voor méér info kan je ons mailen! inderats@quicknet.nl

*Cubo is na een derde dubbele oorontsteking en een Anti-biotica kuur nog steeds niet opgeknapt. Hij lijkt nu ook een kaakabces te hebben. Hij is al maanden aan het kwakkelen, zijn oortjes stinken enorm, wat veel pijn zal doen.....We zullen hem moeten laten inslapen.....want hij zit ook al weken alleen, vanwege besmettings gevaar. :o( We hebben onze uiterste best gedaan....maar voor hem is het beter.....Cubo is een enorm lief en sociaal beest....we zullen hem dus missen.
*Er zijn weer vele nieuwe hangmatjes gearriveerd hier. (http://www.hangmatjesenco.nl/) We zullen kijken of er tijd is om foto's van te maken en ze op de site te zetten....Ze kunnen besteld worden bij de Hangmatjes en Co OF hier worden afgehaald!

* De rittens van JaBeau zullen 20 september alweer worden opgehaald.....

* 1 november zullen er kennissen uit Tsjechie naar Nederland komen om ratjes te brengen en te halen!! We hebben er een hoop leuke rittens gereserveerd.....zij nemen een aantal van onze nestjes mee terug!

Verder is het dus vooral druk met rittens en reserveringen! We hebben aangegeven het héél druk te hebben, maar serieuze mensen willen wachten....of willen specifiek fokrittens van bepaalde lijnen....

Wees er op tijd bij wanneer je interesse hebt!

groetjes,


Anous

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De Rattery

Mijn foto
Een serieuze gezellige rattery in de omgeving van Haarlem en Amsterdam.