nieuwtjes van de rattery, de ratjes, de rittens en het reilen en zeilen hier....

maandag 7 december 2009

De Oude dame

Vandaag vonden we Cuai heel stilletjes in de kooi....ze is vannacht overleden, nadat ze al twee dagen alleen zat en aan de medicatie was. Ze was wat benauwd en viel een beetje in, waardoor we haar even apart hadden gezet.

Ze was 2 jaar en 3 maanden. Een prachtig dametje, die ons jammer genoeg nooit nageslacht heeft kunnen geven. Ze was ongelooflijk lief,flink en heel sterk. Ze mankeerde nooit wat.

We hebben haar moeder een paar maanden terug laten gaan...ook zij werd rond de 2,5 jaar oud en was een heerlijk lief en sterk diertje. Cuai zullen we missen. Het was een schatje... :(
We denken dat ze gewoon te oud was om de verkoudheid te boven te komen....

....en dan wat leuker nieuws bij Margreet vandaan. De rittens hebben hun oogjes open en door een aantal reserveerders kan van de week een keuze worden gemaakt.

Onze PC doet het echt niet meer, dus we improviseren hier met notebookjes e.d. waardoor de website en de foto's even moeilijker zijn bij te houden.

Ik ben enkele mail adressen kwijt, maar de mensen die in aanmerking komen krijgen deze week bericht!

Er zijn ongeveer 8 a 10 rittens beschikbaar van dit nestje
Hier de mannen en op de andere foto de dametjes. Veel verschillende kleurtjes en tekeningen!!

Er zullen de komende dagen rittens geboren worden van Wifi en ook van Romy. We hebben Fling en Orry ook samen gehad de afgelopen week, dus we hopen dat die dekking gelukt is.
Wifi bevalt bij Judith, waar zij ook woont! De rittens kunnen hier worden opgehaald over een week of 5. Dit geldt ook voor Romy's kleintjes....welke op zullen groeien bij Margreet. Wanneer er daar rittens beschikbaar blijven (Margreet heeft zelf ook enkele reserveringen) dan komen die automatisch deze kant op! Zo krijgen alle rittens veel aandacht en liefde....en worden de moedertjes goed verzorgd!
De rittens van Hipje zijn inmiddels opgehaald....dus hier is het rustig! We missen het gepiep, gedoe en gerotzooi van een nestje nu al ;o)
Groetjes,
Anous












1 opmerking:

  1. gecondoleerd met het verlies van Cuai




    En wat een leuke nieuwe rittens zeg:)

    BeantwoordenVerwijderen

De Rattery

Mijn foto
Een serieuze gezellige rattery in de omgeving van Haarlem en Amsterdam.