nieuwtjes van de rattery, de ratjes, de rittens en het reilen en zeilen hier....

zaterdag 10 januari 2009

De dames....

Het is heel fijn dat iedereen érg begaan en geïnstresseerd is in de nestjes, maar het heeft geen zin om telkens te mailen en te vragen hoe het gaat....veel mensen doen dat en ik beantwoord ook keurig, maar dat kost heel veel tijd...
Hier op de site is te volgen wat er gebeurd en de mensen die gereserveerd hebben krijgen persoonlijk bericht zodra er wat te melden is!! ;)
We weten pas HOEveel er zijn, in welke 'verhouding' en wie wát krijgt tegen die tijd.EERST eens even afwachten of de dekkingen lukken en onze dames het goed maken!

Verder hebben we vandaag de dames weer gewogen....
Dahlia is de enige die 'iets' is aangekomen. Ze begon op 360gr. en weegt nu 373gr. Als dit doorzet kunnen we er van uitgaan dat ze drachtig is. We zetten ze nog wel dagelijks samen, omdat ze in de avond/nacht het meest actief zijn en de kans op een dekking dan groot is. (van 18.00 tot 10.00)
Jaya is dikke vrienden met Daidar. Ze slapen knus samen als ik ze in de ochtend wakker maak. Een heel lief stel, maargoed...ze moeten wél voor kleintjes zorgen natuurlijk ;)

Jaya is nog niet aangekomen. Ze begon op 330gr. en vreemd genoeg is ze momenteel 320 gram (een paar gram is op een rat al 'veel' natuurlijk ;o))

We hebben besloten om ook Click te laten dekken. Zij is een grote lieve schat en heeft voor een aantal zeer zeer lieve rittens gezorgd de vorige keer. We laten haar dekken door Donny (op de foto bovenaan en hieronder!!) omdat zij beiden een bijzondere vacht hebben (wavy en satijn, wat zeer zacht en wollig is...)

Omdat er al zoveel reserveringen zijn nemen we geen nieuwe meer aan voor de deze 4 nestjes. Mensen zullen moeten wachten op de nestjes van eind februari en maart! We hebben altijd veel tijd nodig voor onze nestjes en willen ze lief en tam meegeven aan de mensen die gereserveerd hebben...

Raisa gaat dinsdag richting Zoetermeer en zal daar bij een kennisje gedekt worden door CLouseau. Ik zal daar gelijk een mooie foto van hem maken....

Kortom, hoop dekkingen dus en hopelijk een hoop gezonde rittens over een aantal weken...


Groetjes,
Anous




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De Rattery

Mijn foto
Een serieuze gezellige rattery in de omgeving van Haarlem en Amsterdam.