nieuwtjes van de rattery, de ratjes, de rittens en het reilen en zeilen hier....

donderdag 19 maart 2009

Maart roert zijn staart!

Het is een hectische maand....met een HOOP leuke gebeurtenissen en een enorme drukte in de rattery!
De meeste rittens van de laatste nestjes zijn inmiddels opgehaald. Komende zaterdag worden de laatste mensen blij gemaakt met de jongste rittens (soms in combinatie dus met de andere rittens die al hier waren!)

De afgelopen week zaten de dames waar we een nestje mee gepland hebben samen met de mannetjes. Volgens de berichten en gewichten lijkt het erop dat de dekkingen gelukt zijn. Nu moeten de dames dus nog wat 'groeien' om vervolgens vanaf begin april te bevallen!

Raya (van Margreet) en Indigo zijn dikke vrienden. Zij zaten samen en Raya wordt zondag weer opgehaald door Margreet om dáár ook te bevallen. Fibula zit bij Diana thuis, van Dommi's Domein en heeft samen gezeten met José. Die twee vinden elkaar ook wel geschikt en ook Fibula begint te groeien. Fibula's nestje blijft natuurlijk bij Diana.
Ja-Mi komt vanmiddag terug en zal hier bevallen....zij is gedekt door Dimo wat een afstammeling is van mij állereerste eigen rattery-ratjes!, Ja-Mi is 25 gram aangekomen, We zijn dus zéér benieuwd, want die waren zó lief, groot en mooi!
Lumpa gaat terug naar Judith...daar woont ze ook, en ze zal daar hopelijk ook een mooi gezond nestje grootbrengen! Lumpa is nog niet echt aangekomen...

Vandaag was het een beetje feest bij InDeRats!

We hebben de aller-eerste-echte-Inderats KOOI binnen!

Hij is 70 hoog, 70 breed en 50 diep! Een práchtige aluminium kooi voor 2 tot max 6 ratjes! De prijs (€149,95) is prima en met een kortingscode van InDeRats krijgen de mensen die via mij bestellen 10% korting! Ze zijn dan nog goedkoper als een Jenny! wat helemaal mijn bedoeling was. Ik ben hier al máánden mee bezig en ben er trots op...
Een echte INDERATS kooi!!! op de Site bij IDR KOOIEN staat alle informatie en een omschrijving MET foto's natuurlijk! (OF klik op de afbeelding!!)
Voor informatie kan je me gewoon even mailen inderats@quicknet.nl

We moeten de komende dagen dus even afwachten of onze dames nog gaan aankomen en zullen jullie via de 'nieuwtjes' op de hoogte houden van de ontwikkelingen!


Groetjes,
Anous

1 opmerking:

  1. wat een goed nieuws!!!
    spannend of het met lumpa ook wil gaan lukken!
    wat een mooie kooi!! jammer alleen dat ik er al een heb.. ;)

    Heel veel groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen

De Rattery

Mijn foto
Een serieuze gezellige rattery in de omgeving van Haarlem en Amsterdam.